Over Erbeva

Welkom op de website van Erbeva.

Erbeva makelaardij bestaat al 32 jaar en gaat voor kwaliteit en staat groot en sterk in zijn eigen merk. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor elke klant, dus ook voor u. Erbeva is opgericht in 1980 de welbekende heer Rob Bhoendie en is gevestigd aan de Daguerrestraat 163.

Erbeva beheerd over meer dan 100 tal woningen in goed gelegen omgevingen in Den Haag. Wij hebben een divers aanbod aan woningen die geschikt zijn voor starters, gezinnen, koppels, alleenstaanden en studenten.

Particulieren die hun huis willen verkopen of verhuren en/of een ander huis willen kopen of huren, zijn bij ons op het juiste adres. Erbeva is als geen ander op de hoogte van vraag en aanbod op de koop- en huurwoningenmarkt in Den Haag. Naast particulieren in eigen land richt Erbeva zich ook op studenten/particulieren die vanuit Suriname naar Nederland komen.

Waarom richten op Suriname?

Erbeva weet hoe moeilijk het is voor studenten om een woning te vinden, vooral studenten die van Suriname naar Nederland komen. Wij willen deze jongeren helpen, door hen te ondersteunen en wegwijs te maken in Nederland.

Denk hierbij aan de inschrijving en alle andere formaliteiten die bij het wonen in Nederland horen. Voor de studenten is dit allemaal nieuw en vreemd, vandaar dat wij de studenten willen helpen aan een comfortabele accommodatie tijdens hun studieperiode en eventueel ook daarna.

Naast studenten richt Erbeva zich op particulieren in Suriname die plannen hebben om voor een korte/lange tijd te emigreren naar Nederland. Ook richten wij ons op vakantiegangers die voor een korte periode naar Nederland komen.

Erbeva biedt genoeg mogelijkheden, zodat uw wensen en eisen worden nagekomen.

Voor meer informatie en vragen kunt u een mail sturen.

Erbeva Makelaars B.V.

2561 TR Den Haag

Nederland

KVK-nummer:27103221

Geef een reactie