Regentesselaan 330

Zeer royaal dubbel bovenhuis van ruim 190 m2 op de 1e, 2e en 3e etage, Na renovatie is deze woonhuis zeer geschikt voor dubbele of drievoudige bewoning. Mooie ligging aan een brede, boomrijke laan, met de winkels van de gezellige Weimarstraat, alsmede openbaar vervoer op steenworp afstand.

Indeling:
Begane grond met ruime vestibule, binnentrap naar de eerste verdieping met ruime overloop, welke toegang biedt tot een voorzijkamer van ca. 2.40 x 2.10, alsmede tot een royale en vooral hoge kamer en suite van ca. 13.30 x 3.80 met erker. Vanuit de achterkamer-suite is de keuken bereikbaar.

Tweede verdieping met overloop, voorzien van vaste kast en toegang tot toilet. De voormalige kamer en suite op deze verdieping van ca. 9.60 x 3.80 is geheel doorgebroken en is deels 6.00 breed, omdat de voorzijkamer erbij getrokken is. De woonkamer staat aan de achterzijde in open verbinding met de keuken.

Derde verdieping met ruime overloop, Royale kamer van ca. 5.00 x 3.80 deels 2.80 aan de voorzijde, separate douche, wastafel, toilet.

Huurprijzen vanaf € 650,= exclusief gas,licht en water

Voor meer informatie bel of mail naar ons kantoor voor de inschrijving procedure.

Comments are closed.