van Alkemadelaan

Een ruime en fraaie gerenoveerde 2-kamer etage met veel mooie originele details, gestoffeerd of volledig gemeubileerd! uitstekend gelegen t.o.v. het bronovo ziekenhuis, het nieuwe icc terrein, scheveningen en diverse uitvalswegen! winkelcentrum duinzigt is gelegen op minder dan 5 minuten lopen.

indeling:
hoofdentree op de begane grond met de eigen voordeur op de 1e verdieping. u komt dan binnen in een ruime en zonnige voorkamer met een prachtige originele schuifseparatie met bergkasten. de achterkamer is eveneens ruim en fungeert doorgaans als slaapkamer.

de achterkamer biedt toegang tot de keuken welke is voorzien van verschillende apparatuur. de badkamer is bereikbaar via de keuken en is voorzien van een douche, vaste wastafel en toilet.

het balkon aan de achterzijde is voorzien van een vaste berging en is te bereiken vanuit de keuken en vanuit de achterkamer.

afmetingen (ca.):
voorkamer : 5.70 x 3.90m
achterkamer : 6.10 x 3.55m
keuken : 3.70 x 2.05m
balkon : 5.00 x 1.05m

details:
* beschikbaar per direct.
* het appartement wordt geheel opnieuw geschilderd.
* geschikt voor expats.
* bij 2 personen € 50,- extra voor energieverbruik.
* appartement heeft veel mooie originele details.
* uitstekende locatie!

locatie:
dit appartement is gelegen in benoordenhout op letterlijk een steenworp afstand van het bronovo ziekenhuis en het nog te voltooien permanente icc terrein. ook het instituut clingendael in park clingendaal is gelegen op loopafstand. bij uitstek een perfecte locatie voor expats dus! winkels zijn te vinden in winkelcentrum duinzicht en openbaar vervoer is aanwezig. hiermee heeft u een direct verbinding met scheveningen en station laan van noi.
Huurprijs € 715,= exclusief gas,licht en water

Geef een reactie