van Alkemadelaan

Een ruime en fraaie gerenoveerde 3-kamer etage met veel mooie originele details en volledig gemeubileerd! uitstekend gelegen t.o.v. het bronovo ziekenhuis, het nieuwe icc terrein, scheveningen en diverse uitvalswegen! winkelcentrum duinzigt is gelegen op minder dan 5 minuten lopen.

indeling:
hoofdentree op de begane grond met de eigen voordeur op de 2e verdieping. u komt dan binnen in een gang met separaat toilet en toegang tot alle vertrekken. aan de voorzijde bevindt zich een ruime kamer en achter twee kamers met toegang tot een balkon. verder is er een aparte keuken voorzien van verschillende apparatuur en er is een ruime en moderne badkamer voorzien van een ligbad, vaste wastafel en wma.

afmetingen (ca.):
voorkamer : 4.15 x 3.55m
achterkamer : 4.95 x 3.55m
achterkamer : 3.20 x 2.10m
balkon : 5.00 x 1.00m

details:
* beschikbaar per medio april 2015.
* geschikt voor expats.
* bij 2 personen € 50,- extra voor energieverbruik.
* appartement heeft veel mooie originele details.
* uitstekende locatie!
Huurprijs € 795,= exclusief gas,licht en water.

locatie:
dit appartement is gelegen in benoordenhout op letterlijk een steenworp afstand van het bronovo ziekenhuis en het nog te voltooien permanente icc terrein. ook het instituut clingendael in park clingendael is gelegen op loopafstand. bij uitstek een perfecte locatie voor expats dus! winkels zijn te vinden in winkelcentrum duinzicht en openbaar vervoer is aanwezig. hiermee heeft u een direct verbinding met scheveningen en station laan van noi.

Geef een reactie